Recap 2017

Klappat & klart: Untracked Film Tour 2017

Den första upplagan av Untracked Film Tour fick med en hejdundrande kväll i Åre under skidtestarhelgen ett värdigt avslut på en hel höst med skidfilmer på turné genom landet.

Fem stopp blev det totalt under hösten som fick inviga det första året med en filmturné som vi satt ihop för att sprida skidglädje i höstmörkret. Festivalbesökare har fått se flera av höstens senaste, bästa och särskilt utvalda skidfilmer, ofta presenterade på plats av filmskapare och åkare själva. Utöver det har vi dessutom bjudit på öl, popcorn, välfyllda goodiebags, diverse tävlingar under kvällen med fina priser och såklart riktigt härligt umgänge.

För ännu mer material från turnén spana in hashtaggen #untrackedfilmtour i sociala medier och gilla Untracked Film Tour på Facebook.