Datum 2018

Det blir filmturné i höst igen och eftersom premiärupplagan i fjol var så uppskattad bland besökare så bestämde vi oss för att ta festivalen till fler platser i vårt avlånga land.

Nyheter för i år är de nya stoppen i Lund, Luleå och Sälen som gör att turnén går från fem till hela åtta stopp.

På skidtestarhelgerna bjuder vi in till en specialupplaga som blir en fusion av filmfestival och afterski för att sätta extra guldkant på skidorternas premiärhelger.

Untracked Film Tour 2018:

Stockholm fredag 26 oktober
Lund tisdag 6 november
Göteborg torsdag 8 november
Umeå fredag 16 november
Luleå onsdag 21 november

+ Alla skidtestarhelger:

Vemdalen lördag 1 december
Sälen, Lindvallen lördag 8 december
Åre fredag 14 december

Foto: Carl Danielsson från Untracked 2017 i Stockholm

Boka in datumen och gör dig redo för biljettsläpp den 15 september med begränsat med biljetter till EarlyBird-pris till och med den 30/9, eller så långt lagret räcker. Biljetter och mer info hittar du här på untrackedfilm.com.

Håll utkik i oktober-numret för att läsa mer om vilka filmer som kommer visas.

Vi har fått in över 30 filmbidrag och kommer att välja ut det allra bästa med både snowboard och skidåkning, i när och fjärran med allt från puder, äventyr och brant terräng till stora hopp, park och street. Självklart med en jämställd mix av kvinnliga och manliga åkare från både Skandinavien och övriga världen. Vi ska inte lova för mycket men det är inte helt omöjligt att ett eller annat proffs dyker upp på plats dessutom.

Vi är enormt peppade på detta och önskar tillsammans med våra partners hela Sveriges skid- och brädåkare välkomna till en härlig kväll fylld av vinterpepp och gött häng.

Untracked SkiTest Edition – en fusion av filmfestival och afterski. Foto: Emrik Jansson

Biljettsläpp 15 september
Earlybird 15-30 september

Mer info untrackedfilm.com
Facebook @Untracked Film Tour
Instagram #UntrackedFilmTour