Filmprogram – Stockholm

Med enbart två dagar kvar till premiären av Untracked Film Tour 2018 har det blivit läge att presentera vilka filmer som kommer visas under kvällen. Det kommer bli en salig blandning av filmer – allt ifrån jibb filmat högt uppe i norr till riktigt fet puderåkning i Revelstoke. Dessutom kommer vi bjuda på en överraskning, men mer om det på fredag.

Filmer som kommer visas är: 

 • Powder Express
 • Yügen
 • Zig Zag
 • Kebnekaise
 •  Workingvolks Freeride
 • Evolution of Dreams
 • Cloud V0E
 • En samtida skidfilm
 • Konståkning

Utöver filmerna kommer ett gäng av våra samarbetspartners att vara på plats för att mingla med er, och det kommer även pågå en hel del tävlingar under kvällen där man kan vinna riktigt fina priser. Bland annat finns chansen att vinna en resa för två till Val Thorens med Langley (värde 19 990 kr) – Missa inte det!

Samarbetspartners på plats: 

 • Peak Performance
 • Nocco
 • Langley
 • Nissan
 • Mammut
 • Salomon
 • Spektrum
 • Nordica
 • Blizzard
 • Faction
 • Nordic Kiwi Brewers
 • Skiers Left
 • Protect Our Winters
 • Lokatt
 • Skiers Left
 • Grann Art

 

Viktiga tider att hålla koll på:

Dörrarna slås upp för gäster 18.00 (goodiebags till de 50 första!), första filmen börjar 19.00. Filmerna kommer delas upp i två filmblock med en paus emellan med tid för mingel samt påfyllning av snacks/dryck. Sista filmen slutar ca 22.30.