Tävling! Vinn ett Mysteryställ från Peak Performance

Droppa din värsta story – vinn ett Mysteryställ från Peak Performance!

Vi tror att alla skidåkare därute vet att skidlivet inte alltid är så glamoröst, och skidresor går sällan som man tänkt sig. Men det fina med katastrofala resor är att de ofta blir en riktig höjdar-historia att dra på nästa afterski.

Vi vill därför höra just ditt värsta skidresminne – Tappade du bort passet på flygplatsen? Fastnade du med skidan i ett träd när du skulle köra puder? Eller lyckades du riva upp nya jackan första dagen på semestern?

Untracked Film Tour i samarbete med Peak Performance lottar nu ut ett helt nytt skidställ från den nya Mystery-kollektionen till den person som förtjänar det mest. Vi vill se er omvandla era jobbigaste moments till roliga stories – ge oss helt enkelt en motivering till varför just din upplevelse var såpass miserabel att du förtjänar att vinna ett helt nytt skidställ!

För att tävla:

Lägg upp en bild på Instagram (det måste inte nödvändigtvis vara från just det tillfället)

Följ @untrackedfilmtour och @peakperformance

Hashtagga #untrackedmystery

Beskriv ditt värsta skidresminne i bildens caption

Håll tummarna att vi sympatiserar mest med just din upplevelse!

Vinnaren utses av en jury med representanter från Peak Performance och Untracked Film Tour och kommer annonseras ut i Untracked Film Tours kanaler. Vinnaren måste ha uppfyllt tävlingskriterierna för att få ta emot sitt pris, annars går priset vidare till näste man på tur. 

Lycka till! Vi ser fram emot att läsa just din story!