Filmprogram – Umeå

Untracked Film Tour 2018 rullar nu vidare mot Umeå och det är dags att presentera vilka filmer som kommer visas under kvällen. Det kommer bli en salig blandning av filmer med allt från jibb i både urbana och mer otippade miljöer, till en tågresa ner till Alperna och snowboard i Kanadas djupa puder.

Filmer som kommer visas är: 

  • Powder Express – Peter Nilsson, Emelie Eriksson, Olle Regnér
  • La Grave – The Faction Collecive
  • Color – The Bunch
  • Follow Windstedt – Henrik Windstedt
  • Evolution of Dreams – Jackie Paaso & Eva Walkner
  • Cloud V0E – Johan Rosén
  • En Samtida Skidfilm – Lucas Stål Madison
  • Konståkning – Freddie Grann
  • Kebnekaise – Evelina Nilsson

Här kan du läsa mer om de olika filmerna.

Utöver filmerna kommer ett gäng av våra samarbetspartners att vara på plats för att mingla med er, och det kommer även pågå en hel del tävlingar under kvällen där man kan vinna riktigt fina priser. Bland annat finns chansen att vinna ett par nya skidor från Salomon och Faction, ett mysteryställ från PeakPerformance och mycket mer. Läs mer om våra samarbetspartners här.

 

Viktiga tider att hålla koll på:

Dörrarna slås upp för gäster 18:00 (goodiebags till de 30 första!), första filmen börjar 19:00. Filmerna kommer delas upp i två filmblock med en paus emellan med tid för mingel samt påfyllning av snacks/dryck. Sista filmen slutar ca 22:15.