Personuppgiftspolicy

Allmänt

Northern Exposure AB’s integritetspolicy & hantering av personuppgifter.

Untracked Film Tour arrangeras av Northern Exposure AB som hanterar personuppgifter och insamling av data i enlighet med GDPR (General Data Protection Regulation) som trädde i kraft den 25 maj 2018.

Genom att acceptera våra villkor lämnar du som beställare ditt samtycke till personuppgiftsbehandlingen nedan. Du ansvarar även för att övriga personer som eventuellt innefattas i din biljettbeställning lämnar samtycke till personuppgiftsbehandlingen.

Vilka uppgifter vi samlar in och hur:

I samband med biljettköp, anmälan till gästlista samt vid registrering till vårt nyhetsbrev kommer vi att samla in relevanta personuppgifter. Detta innefattar uppgifter som t.ex. namn, e-post, telefonnummer och adress.

Vi får aldrig ta del av köparens kortuppgifter då betalningen sker genom en onlinetjänst för kortbetalning via en tredje part som följer gällande lagstiftning.

Hur vi använder dina uppgifter och varför:

De personuppgifter vi samlar in används för att vi ska kunna behandla ditt köp, ta betalt samt bistå med kundsupport som bland annat innefattar utskick av bokningsbekräftelse.

Uppgifterna kommer även att användas för att informera och påminna om det aktuella evenemanget och i vissa fall eventuellt även kommande evenemang.

För att utföra marknadsundersökningar och -analyser som hjälper oss att förbättra och skräddarsy våra produkter och tjänster.

För att förhindra och upptäcka olagligt beteende, för att skydda eller genomdriva våra juridiska rättigheter eller så som det annars tillåts i lag. Exempelvis för att undvika biljettköp i spekulativt syfte (svartbörshandel), missbruk av våra immateriella rättigheter (t.ex. vårt eller våra samarbetspartners varumärken), bedrägeri eller andra brott.

För att försäkra vår och våra samarbetspartners verksamheters samt kunders säkerhet.

I marknadsföringssyfte, såvida inte ditt samtycke krävs för berörd marknadsföring.

I de fall då du givit ditt samtycke: För att kontakta dig med information eller erbjudanden via e-post om våra kommande evenemang, produkter eller tjänster. Du kan närsomhelst ändra dina marknadsföringspreferenser genom att klicka på länken i mailet eller kontakta oss på info@untrackedfilm.com.

Hantering av personuppgifter:

All data förvaras och behandlas med våra kunders säkerhet i åtanke och kan endast läsas av anställda på företaget. Samarbetspartners till Untracked Film Tour får ej tillgång till lagrade personuppgifter.

Vi har vidtagit lämpliga säkerhetsåtgärder för att skydda dina uppgifter, vilka specifika åtgärder som använts beror på vilken typ av information som samlas in.

Dina uppgifter behålls endast så länge som det krävs för att tillhandahålla de tjänster som du beställt, för de syften som uppställs i denna policy och för eventuella juridiska syften som vi är skyldiga att behålla informationen. Vi kommer på ett säkert sätt att radera dina uppgifter när den ej längre anses relevant för att uppfylla dessa ovan nämnda syften.

Insamlad data kan komma att delas med statliga myndigheter eller andra auktoriserade organ i de fall det är tillåtet eller krävs i lag, samt i det eventuella fall då hela eller delar av verksamheten tas över av annan aktör.

Hävningsrätt & Dina rättigheter:

Om du önskar få information om dina personuppgifter eller anmäla ändring eller borttagande av dessa, kan du kontakta oss via e-post.

I de fall då du har givit ditt samtycke kan du när som helst dra tillbaka det. För att sluta erhålla vår marknadsföring via e-post kan du följa anvisningarna om hur man avregistrerar sig i de e-postmeddelanden som vi skickar till dig eller kontakta oss via e-post så gör vi det åt dig.

Kundtjänst & Kontakt:

Vid frågor som rör Untracked Film Tours tjänster och plattform är du välkommen att kontakta arrangören via e-post till info@untrackedfilm.com.

Avtalet avser evenemanget Untracked Film Tour arrangerat av Northern Exposure AB (559115-4058), Stocksundstorpsv. 8a, 170 78 Solna, Sverige.